Shërbim logjistike dhe E-commerce Bipex Albania

Sherbim, Cilesi, Kualitet

Mjafton nje klikim !

Vetëm me një klikim të thjeshtë mund të blini dicka për të dashurit tuaj.

I Sigurte

Pagesat jane te sigurta

i Thjeshte

Porosit nga rehatia e shtepise suaj.

Modern

Design i vecante dhe modern

232

Kliente te lumtur

5241

Porosite

11,463

Ore Suporti

15

Staf

Bipex Albania është dyqani i parë me shumë shitës që jep një përvojë unike në tregtinë elektronike.

Vetëm me një klikim të thjeshtë mund të dërgoni ndonjë gjë te të dashurit tuaj.

  • Shop
  • Order
  • Manage

Te gjitha ne nje aplikacion te vetem mundesuar nga Bipex

Bizneset mund te menaxhojne shume thjesht porosite e tyre

Shume e thjeshte te menaxhosh dhe te shtosh pakot ne dyqane te ndryshme

Aplikacioni me i kerkuar nga bizneset ne Shqiperi

F.A.Q

Pyetje te Pergjithshme

Kontakt

Na kontakto

Adresa:

Tiranë Rruga “Bardhok Biba”, Albania

Call:

+355 69 6043204